Lezing 'In het spoor van ikigai' - Christina Van Geel

Cover 'In het spoor van ikigai' - Christina Van Geel

Waar sta jij voor op ’s ochtends? Wat geeft jou de energie, de goesting en de kracht om de nacht van je af te schudden en de dag in te stappen? Zelfs al is die grijs en mistig, ook in je hoofd. Sta jij ten volle achter het leven dat je leidt? Of ben je het eigen spoor bijster? Met andere woorden, wat is jouw ikigai, je ware noorden, je hartsverlangen, je bestaansreden? Hoe vind je die ikigai en wat doet dit met je? Is het een weg naar het goede leven - een zinvol en doordacht leven dat resoneert met wie je bent? Een remedie tegen burn-out en vervreemding? En als je je ikigai al gevonden hebt, waarom is het dan vaak zo moeilijk om er ook naar te leven?

In het spoor van ikigai reisde Christina naar het Griekse eiland Ikaria - het eiland waar mensen vergeten te sterven. Ze zocht er sporen die ons kunnen helpen zinvoller en doordachter te leven. Omdat jezelf de vrijheid geven om je eigen leven te leven de belangrijkste keuze is die je moet durven maken.

De lezing gaat door op dinsdag 22 oktober 2019 in een passend kader.

Tijdstip? Om 19u stipt! (ontvangst vanaf 18.30u). De lezing duurt anderhalf uur.

Waar? Kunstgalerij Atelier Els, Leenmolenstraat 53, 8750 Wingene (volg bordje Atelier Els)

Inschrijven verplicht op info@coaching4you.be. Noteer je naam en aantal personen. Schrijf je tijdig in; het aantal plaatsen is beperkt. Welkom!

Wie is Christina Van Geel?

 

Christina Van Geel is stem en pen. Ze was radio-presentatrice bij Radio 1, ze speelt met haar stemmen bij  voice-over opdrachten en doet allerlei presentatie- en moderatiewerk. Daarnaast gebruikt ze ook vaak de pen om zich uit te drukken. Christina is de auteur van 'Wat het is, vele dromen later', Kooksprookjes' en 'In het spoor van ikigai'. Over dit laatste boek brengt Christina een boeiende lezing in woord, muziek en beeld, geïnspireerd door de verhalen en de sporen uit het boek.

Christina Van Geel neemt je op een zeer ongedwongen en amusante wijze mee in haar ikigai-verhaal. Zij inspireert je graag...

Tot dan?

Christina Van Geel