Wel in je vel 1 - Kennismaking

Over het belang van zelfzorg

We leven in een boeiende en drukke wereld vol impulsen, vol verwachtingen. Balanceren tussen de vele verantwoordelijkheden en het doenbaar en aangenaam houden is een uitdaging voor elk van ons. In mijn praktijk stelde ik vast dat veel mensen tegen hetzelfde aanlopen. Dit bracht me op het idee om 10 ‘wel in je vel-sleutels’ te ontwikkelen. Deze sleutels helpen je te zorgen voor jezelf. Ze helpen je verantwoordelijkheid te (leren) nemen voor je innerlijke rust ondanks drukte, moetens. Wist je dat dit te leren valt?

In een dagsessie op basis van een powerpointpresentatie stappen we door de 10 sleutels. Verrassend is telkens hoeveel parallelle zorgen er zijn onder de deelnemers. We willen niet inzoomen op de problemen an sich en vervallen in de klaagmodus of slachtofferrol, we leren inzetten op emotionele weerbaarheid. De sleutels zijn handvaten die je helpen meer voldoening te krijgen in jezelf, in je relaties, in je job,… kortom je krijgt (weer) meer grip op je leven.

Door in te zetten op zelfzorg blijf je bovendien uit de risicozone van een burn-out. De sleutels ondersteunen je eveneens bij het herstel van een burn-out. Je leert je te coachen tot een aangenaam, energiek, weerbaar en zelfbewust persoon, een noodzaak in deze tijden van (te)veel. We vertrekken vanuit reële dagdagelijkse situaties.  De voorbeelden worden aangepast aan de doelgroep. Er is ruimte voor eigen inbreng en reflectie.

Deze sessie ‘Wel in je vel’ gaat door op donderdag 26 september 2019

Wanneer? van 9.30 tot 15.30 

Waar? Coaching4you, Scharestraat 50, 8020 Oostkamp

Prijs? € 100 + 21 % BTW, inbegrepen: syllabus, drank, broodmaaltijd

sabine keerman

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact!

Contact