Wel in je vel - energiespel

In mijn omgeving kan ik vaststellen dat mensen niet gewoon zijn om te waken over hun energie en zo riskeren ze een platte batterij of verliezen ze hun vitaliteit en (werk)goesting in drukke, drukkende en ongewone tijden.

Wist je dat waken over je energie en je rust kan geleerd worden?
In de eerste lockdown kwam ik op het idee een ‘wel in je vel-energiespel’ te ontwikkelen. Een ganzenbordspel vormt de basis. Samen met enkele deelnemers (max. 6 pers.) speel je het tafelspel met opdrachten onder mijn begeleiding. Er is ruimte voor informeren, inspireren, delen, ...

Dit groepsspel heeft tot doel meer inzicht te krijgen in je sterktes/talenten en het helpt je je persoonlijke energiehandleiding te ontwerpen. Vanaf nu is je energie niet langer het gevolg van wat je overkomt, je leert zelf aan het stuur te zitten. Wil je energiek en (veer)krachtig in je leven en werk staan, kortom: wil je meer ‘wel in je vel’ zitten, dan is dit aanbod iets voor jou!

Dit alles gaat door in een rustgevende en veilige omgeving.

Wanneer? ? van 14 tot 17 uur (ontvangst vanaf 13.45 uur). 

Waar? Coaching4you, Scharestraat 50, 8020 Oostkamp 

Prijs? € 100 per persoon (+ 21 % BTW)

Heb je er goesting in, maak je interesse bekend via mail (info@coaching4you.be). Je kan ook intekenen met een bestaand groepje van 6 (collega's, vrienden, ...).

 

Kernwoorden: energiemanagement – zelfzorg – stress – vitaliteit – rust – talent – aandacht – veerkracht- flow- flexibiliteit – recuperatie – weerbaarheid – vitamines - zuurstof - burnoutpreventie – werkgoesting

Aanbod