Zelfzorg en/of teamzorg

MAAK KENNIS MET DE ‘wel in je vel'-sleutels

We moeten met zijn allen steeds meer, sneller en langer werken en de tijden zijn best pittig. De 10 ‘wel in je vel-sleutels’ helpen je te zorgen voor jezelf ondanks de veelheid, de drukte, de moetens. Zo slaag je erin om je job verantwoordelijk en met goesting te (blijven) doen.

Je kan intekenen op een georganiseerd aanbod, je kan zelf ook een aanbod organiseren binnen je organisatie. Het aanbod en de oefensituaties worden telkens afgestemd op de doelgroep en de specifieke vraag. Er is keuze tussen een aanbod van 1 dagdeel (3u) of 2 dagdelen (6u).

Oorspronkelijk werd het aanbod ingericht voor onderwijsgebonden organisaties. Ondertussen stel ik mijn expertise als stress- en burnoutcoach breed ten dienste. Bovendien kon ik in de jaren ervaring als zelfstandig coach vaststellen dat in andere sectoren de noden parallel zijn.

Momenteel lopen: ‘Wel in je vel’, ‘Wel in je vel als directeur’, ‘Wel in je vel als leraar’, 'Wel in je vel als starter in het onderwijs', ‘Wel in je vel als zorgcoördinator/leerlingenbegeleider’, ‘Wel in je vel als (hoofd)verpleegkundige’, ‘Wel in je vel als opvoeder’, ‘Wel in je vel in de zorgsector’, ‘Wel in je vel als medewerker van …’, 'Wel in je vel als arts', ...

Geïnteresseerd in een aanbod zelfzorg en/of teamzorg? Ik beluister graag je noden, je wensen. Hier kan een aanbod op maat gecreëerd worden, na grondig overleg. 'Op weg naar een krachtig en veerkrachtig team' kan hier een passende titel zijn. Ik sta je graag bij.

VERDIEP je in de ‘wel in je vel-sleutels’ (Wel in je vel 2)

Voor wie de 10 ‘wel in je vel-sleutels’ reeds kon proeven is er een verdiepingssessie. Smaakt het naar meer, wil je alert blijven en niet terug vervallen in je routine, teken je dan in voor deze verdiepingssessie. Zelfzorg is immers geen eenmalig onderwerp, het is een noodzakelijke attitude voor elk van ons in deze drukke en drukkende tijden.

Wil je voorkomen dat je het plezier in je job verliest, zet in op zelfzorg, ik inspireer je graag.

Aanbod

sabine keerman

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact!

Contact