Wel in je vel 2 - Verdieping

Voor wie de 10 ‘wel in je vel-sleutels’ reeds kon proeven is er een verdiepingssessie. Smaakt het naar meer, voel je dat het inzetten op zelfzorg essentieel is, wil je alert blijven en niet terug vervallen in je routine, dan is na het basisaanbod deze verdiepingssessie een echte aanrader.

Eerst wordt opgefrist, geactualiseerd en teruggekoppeld, vervolgens worden 3 sleutels verdiept en verbreed. Het talentendenken van Luk Dewulf, de cirkel van invloed van Covey en het apemanagement van Oncken worden geïntegreerd. Inspirerende en ondersteunende inzichten worden aangebracht.

Dit aanbod staat open voor iedereen die ‘Wel in je vel 1’ heeft meegemaakt. Zelfzorg is immers geen eenmalig onderwerp, het is een noodzakelijke attitude voor elk van ons in deze drukke en drukkende tijden. Het is als een spier die verder dient getraind te worden…

Blijvend inzetten op zelfzorg is de beste preventie tegen burn-out, bovendien wordt er verder gewaakt over je werkgoesting.  Ik zou het boeiend vinden je terug te zien.

Indien je geïnteresseerd bent, dan kan je je interesse doorgeven per mail, nl. info@coaching4you.be.