Loopbaancoaching

Hoe is het met je werkgoesting? Vraag je je soms af ‘is dat (nog) de ideale job voor mij’? Hoe kan je (terug) meer energie en voldoening halen uit je huidige job? Of misschien droom je wel van iets anders, maar blijft dit een vaag verlangen…

Bovendien… Mensen evolueren, ook werkcontexten zijn in evolutie. Misschien voelde je je vroeger wel als een vis in het water op je werk en ervaar je nu dat die afstemming tussen jou en je werkcontext niet langer optimaal is. Of heb je het gevoel dat er zoveel taken bijkomen dat je passie verstikt wordt? Om te vermijden dat je hierop leegloopt, kan het een meerwaarde zijn om tijdig aan te koppelen op loopbaancoaching. De ervaring leert dat je met een hernieuwde blik terug zuurstof krijgt.

In loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wél werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. Aan de hand van opdrachten en coachgesprekken help ik je graag ontdekken wie je bent en wat jij nodig hebt om je (terug) goed te voelen in je job. Samen boetseren we dan jouw job zodat deze (terug meer) aansluit bij jouw sterktes, waarden en energiebronnen. Samen boetseren we een job die meer resoneert met wie je écht bent.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

 

Met meer inzicht en overzicht (terug) uitzicht creëren

 

 

Ook met loopbaancheques

Deze loopbaanbegeleiding kan gefinancierd worden met VDAB-loopbaancheques. Daartoe werk ik samen met My Future Works, een erkend en toonaangevend loopbaancentrum. Als loopbaancoach bij My Future Works werk ik met het Keuzekompas®. Deze methodiek is gestoeld op de inzichten uit waarderend onderzoek (appreciative inquiry), positieve psychologie, zelfdeterminatietheorie en krachtgerichte coaching. Het Keuzekompas® helpt jou bij het maken van duurzame keuzes in je leven en loopbaan.

Meer informatie over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques vind je op de website van de VDAB. De prijs van 1 loopbaancheque bedraagt € 40, 2 loopbaancheqes ter waarde van €80 totaal (2 x €40) geven je de kans een volledig loopbaantraject van 7 uren coaching te doorlopen. 

Loopbaan cheques Coaching 4 you
sabine keerman

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact!

Contact