Wel in je vel als directeur

Dagelijks een school runnen kan energierovend zijn. Als leidinggevende komt er heel wat op je af: de vergadering dient onder tijdsdruk voorbereid te worden, er zijn spanningen in het team, ouders hebben klachten, je moet een belangrijke beslissing nemen en dan is er nog die verandering die op het programma staat, …

Hoe ga je om met deze dagelijkse situatie? Geeft het je stress of lukt het je innerlijke rust te waren en werkplezier te ervaren?

In deze vorming worden 10 ‘wel in je vel-sleutels’ aangereikt. Ze helpen je je te waken over je dagelijkse levenskwaliteit. Zelfzorg, (emotionele) zelfsturing en positieve stresshantering staan centraal. Een directeur die wel in zijn vel zit, straalt dat ook uit en dat heeft een positief effect op het schoolklimaat.

Je kan dit aanbod rechtstreeks aanvragen bij Coaching4you voor het directieteam binnen jouw scholengemeenschap. Het samen delen van werkzorgen werkt immers ondersteunend en inspirerend.

Je kan eveneens intekenen als individu op de vorming ‘Wel in je vel als directeur’ Deze vorming is opgenomen in de programmatie 2021-2022 van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

Wanneer? vrij 29 april '22 van 9.30 tot 15.30

Waar? Sint-Baafshuis, Biezekapelstraat 2, 9000 Gent

Wanneer? Do 21 april '22 van 9.30 tot 15.30

Waar? Centrum d' Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge

Inschrijven kan uitsluitend via deze linkhttps://nascholing.be/2021-2022/index.aspx?modID=4048728

 

Je kan als individu rechtstreeks bij Coaching4you intekenen voor de sessie ‘Wel in je vel 1

sabine keerman

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact!

Contact